Conference League

Νικολογιάννης: «Νέο ρεκόρ από τον κόσμο Αύγουστο μήνα - Να κάνει το τέλειο ματς ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της αποψινής σπουδαίας αναμέτρησης με τη Λανς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Tα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενόψει της αποψινής ρεβάνς με τη Λανς στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι για μια ακόμη φορά, Αύγουστο μήνα, οι φίλοι του «τριφυλλιού» προχώρησαν σε sold out θέλοντας να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για την πρόκριση στη League Phase του Conference League.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποφύγει το ξεκίνημα που έκανε στα δυο ματς με τον Άγιαξ, αλλά και σε εκείνο με τη Λανς στη Γαλλία, ενώ προσέθεσε ότι θα πρέπει οι «πράσινοι» να κάνουν το τέλειο ματς για την πρόκριση.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε ότι η πιθανότερη θα είναι με τους Ντραγκόφσκι στην εστία, Κώτσιρα, Ίνγκασον, Γεντβάι, και Μλαντένοβιτς στην άμυνα, ενώ στο κέντρο θα είναι οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας, με τους Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδη στην επίθεση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x